miércoles, 23 de febrero de 2011

Un diumenge per recordar


El passat diumenge vàrem fer l’acte de la meva presentació com a candidata a l’alcaldia de Sentmenat pel PSC a la Sala Ecus. Va ser un acte molt emotiu. Vaig sortir amb molta energia, perquè va venir molta gent a conèixer quin és el projecte que presentem i, vaig tenir la oportunitat de parlar amb tothom intercanviant opinions sobre assumptes importants del poble. Com vaig dir a l’acte, estic disposada a deixar-me la pell en aquest repte i assolir per Sentmenat un govern eficaç, coherent, responsable i rigorós!
Actes com aquest fan veure que la força del socialisme està viva a Sentmenat i que Sentmenat vol un canvi. Us convido a llegir el meu discurs de proclamació i aprofito la ocasió per convidar-vos a l’acte que fem en commemoració del dia de la Dona Treballadora que tindrà lloc divendres 11 a les 19:00, també a la Sala Ecus.
Ah! També us pujo algunes fotografies al meu Flickr!
...

Amigues i amics,

En primer lloc, us vull donar les gràcies per la vostra presencia, gràcies per omplir aquesta sala d'il·lusió, gràcies als que heu vingut aquí com a militants, simpatitzants, veïns o com a representants del moviment associatiu del poble.
Avui és, amics i amigues, el primer dia d'un nou camí per a Sentmenat, el primer dia d’un llarg camí en el que, els i les socialistes haurem de fer gran esforç per arribar a tots els veïns i explicar quin és el nostre projecte per Sentmenat.

A l’assemblea de la nostra agrupació del passat dia 4 de febrer vaig tenir l’honor de ser escollida per unanimitat pels meus companys com a candidata a l’Alcaldia de Sentmenat per a les properes eleccions municipals del 22 de Maig.
I aquí em teniu, disposada a treballar incansablement per recuperar un Ajuntament que els actuals governants han dut a la ruïna, un Ajuntament que com tots sabeu, es troba en un pou econòmic, sense recursos i sense poder atendre les necessitats de les persones més desfavorides, un Ajuntament que ha hagut de demanar els serveis de la Diputació per fer un Pla de viabilitat, per culpa de la nefasta gestió del govern de CIU.
Però en aquest esforç del que us parlava, no podem estar només els afiliats socialistes, necessitem de tots els que hi vulgueu participar per explicar els motius que fan d’aquestes eleccions un punt d’inflexió per  a Sentmenat.

El proper 22 de maig decidim si volem un govern que malgasta en assessors i en projectes que no són prioritaris, un govern que només pensa en els que més tenen, o volem un govern de caràcter més social que no deixi a la cuneta als que pitjor ho estan passant amb la crisi.
Hem de recuperar l'Alcaldia, perquè davant la crisis econòmica, són necessàries menys despeses supèrflues i més polítiques socials, i nosaltres els socialistes tenim la clara voluntat de potenciar aquestes polítiques.

Us avanço que el nostre programa electoral, estarà format per un  Pla que doni resposta a aquesta situació de crisis en un doble sentit: per una banda, mantenint i reforçant els serveis socials, la promoció de l’ocupació i la dinamització de l’activitat econòmica, i per l’altra, aplicant austeritat i rigor en la despesa amb l’objectiu de reduir el dèficit escandalós en el que ens ha situat l’actual govern.

Aquesta greu situació econòmica de l’Ajuntament no ens permet projectar grans obres ni equipaments per als propers anys, només podrem gestionar la crisi i mantenir un nivell de servei digne.  El que si que us puc prometre es que hi deixaré la pell per no decebre les expectatives de la gent. Per no decebre, en definitiva, a aquelles persones que somien amb un nou futur per aquest Ajuntament i amb un govern amb el que tots hi guanyem!

Agafo aquest compromís amb il·lusió, amb responsabilitat i amb moltes ganes de treballar per Sentmenat. Sóc conscient que estem davant d’unes eleccions difícils, però també sé que si som capaços de generar una onada de confiança, si som capaços d’oferir un bon programa i una bona candidatura, que estic segura sabrem oferir, podem dir amb fermesa, que guanyarem aquestes eleccions.

No serà fàcil, no ens la regalaran, però les guanyarem.

També us dic que, només recuperarem l’Alcaldia si treballem dur, jo la primera, però comptant amb el suport, la col·laboració i la participació activa de tots vosaltres en aquest, el nostre projecte, que només triomfarà si el compartim plenament.
Necessito del vostre esforç, necessito que m’acompanyeu en aquesta tasca, jo sola no podré arribar-hi.

Os pido que aportéis ideas y propuestas al programa electoralEspero que participéis en nuestros actos y que invitéis a cuanta más gente mejorDebemos tener la inteligencia y la generosidad de abrirnos a sectores de nuestro pueblo más allá de nuestros votantes tradicionales.

Porque si aspiramos a gobernar Sentmenat, debemos trascender nuestro partido, tenemos que entusiasmar a personas ajenas hasta ahora a nuestro PSC, a personas ilusionadas con el cambio y con la labor que podemos desarrollar.

Quan tinguem acabat el nostre programa electoral, farem un acte per presentar-lo i explicar-lo detalladament a tothom, caldrà que el nostre missatge arribi a cada racó de Sentmenat. Cal encomanar el nostre entusiasme als ciutadans. Cal explicar el nostre projecte amb naturalitat, però amb fermesa, cal donar-li credibilitat, i us demanaré el vostre suport i la vostra col·laboració.
Si som capaços de fer-ho, estic convençuda que tots guanyarem.

Certament, el repte que tenim al davant és prou important i complicat.

Ara ja sabeu a qui teniu davant liderant aquest canvi, ara ja sabeu què volem els socialistes. I sabeu també que serà una etapa difícil. Però no m’espanta, amb l’ajuda de tots vosaltres ho aconseguirem.

El que sí que m’espanta és saber que podem fer coses per millorar el nostre poble i quedar-nos a casa. Això sí que m’espanta. Com també m’espanta, la perspectiva de què tornin a governar l’ajuntament els mateixos que hi són ara.

Però estic tranquil·la, esteu tranquils, això no passarà, ara tocar seguir el camí amb fermesa, amb il·lusió i treballant tots a una, només així tornarem a recuperar la confiança de la gent del nostre poble i assolir per fi, un govern eficaç, coherent, responsable i rigorós  com Sentmenat es mereix.

Moltes gràcies i a treballar pel 22 de maig.

Us deixo algunes fotografies de l'acte!




I un video!


No hay comentarios:

Publicar un comentario