jueves, 21 de abril de 2011

Un programa electoral realista on la prioritat són les persones.

Benvolguts veïns i veïnes,

Vivim temps difícils, temps plens de dificultats. Sabem que moltes famílies i empreses del nostre poble estan passant, potser, pel pitjor moment de la seva vida. Som conscients i sobre aquesta base hem volgut centrar les propostes del nostre programa electoral.

Com us dic, és l’hora d’ajudar als més vulnerables i apostar per la innovació fent costat als emprenedors i a les iniciatives econòmiques del poble. Perquè la crisi no és excusa, ara més que mai cal inversió en persones i amb les persones, des d’un govern responsable que tingui les idees clares i una estratègia ben definida, que deixi de banda els partidismes. Sentmenat ho necessita.


Hem elaborat un programa basat en la idea de poble que volem. Un programa on trobareu molts projectes necessaris per Sentmenat, dels que som conscients que
necessitaran més d’una mandat per fer-los realitat, donada la situació d’endeutament que deixarà l’actual govern de CiU. No vull prometre res que no puguem complir i ara per nosaltres, la prioritat són les persones i no les pedres, cal invertir menys en infraestructures i més en polítiques socials i aquesta és i serà la nostra
principal preocupació.

Tenim un equip de persones amb noves idees i maneres de fer, amb molta energia i ganes de treballar per millorar Sentmenat. 


El proper 22 de maig tenim a les nostres mans decidir si volem un govern com el que jo represento, on la prioritat són les persones i guanyar a la crisi, o volem un govern com el que, en quatre anys, ens ha dut a la ruïna.


Ara us demano la vostra confiança.

Podeu veure el programa electoral fent click aquí (a la web de campanya).





.

miércoles, 13 de abril de 2011

Us presento el meu equip!

Amics i amigues,
Tinc l’orgull de presentar-vos l’equip de gent que m’acompanya a la candidatura. És un equip de gent amb molta il·lusió i ganes de treballar per Sentmenat, com ho porten fent des de fa temps.
Ara, han pres el compromís de treballar per Sentmenat des de l’Ajuntament, sumant esforços amb la resta de veïns i veïnes que volen un Sentmenat millor, que volen un Ajuntament que aposti per crear mecanismes reals per combatre l’atur, que aposti per millorar els serveis socials en benefici de tots, en definitiva, que aposti per ajudar a aquells que més ho necessiten en aquests temps difícils.
En pocs dies coneixeràs el perfil de cadascú (estem enllestint la darrera revista!).
Aquest és el meu equip però sobretot, el teu.

Candidatura del PSC
1. Pietat Sánchez Hernández
2. Alfonso Carvajal Jiménez
3. Isabel Sánchez Naise
4. Quim Cortilla Latorre (independent)
5. Francisco Mengual Bermejo
6. Cristina Núñez Cara
7. Juan Antonio Carreño Puertas
8. Juani Servan Cardoso
9. Domingo Saez Rueda
10. Francisca Anaya Valle
11. Antonio M. Rodríguez García
12. Josefina Badía Bádenas
13. Josep Vilaró Capella
14. María Pilar Chiva Manuel (independent)
15. José García Fernández (independent)
16. Isabel Giménez Nieto (independent)

Un programa realista

De les coses més il·lusionants d’una pre-campanya una sens dubte és l’elaboració del programa electoral. És bàsic realitzar un programa que hagi sortit de les propostes que hem escoltat als nostres veïns i veïnes i que els militants i simpatitzants ens han fet arribar, que s’obri un debat fructífer sobre el que cadascú considera millor per Sentmenat, és una sensació molt interessant.
Com us dic, estem treballant de valent per tenir-lo enllestit entre aquesta setmana i la que ve. Trobareu en ell un programa basat en propostes factibles, tangibles i sobretot: realista. Tots som coneixedors de la nefasta situació econòmica en la que es troba l’Ajuntament per culpa del govern de CiU. És per això que, per respecte a tothom, el nostre programa no serà un simple llistat de grans obres de ciment que evidentment no poden prosperar donada la situació, sinó que parlarà de les necessitats més flagrants de Sentmenat . No prometo res que no pugui complir.
Sessió d'ahir d'elaboració del programa